Lees meer

Begrafenisondernemer bij Brasschaat

Funeralis: uitvaartondernemer bij Brasschaat met stielkennis

Als u een geschikte begrafenisonderneming zoekt om een uitvaart in orde te brengen van A tot Z, dan is begrafenisonderneming Funeralis bij Brasschaat, een prima optie.

Uitvaartonderneming Funeralis is een gespecialiseerd uitvaartcentrum met jarenlange ervaring (actief sinds 1997) in het regelen van uitvaarten, begrafenissen, crematies… en de vele zaken die daarbij van toepassing zijn (urnen, kisten, bloemen, sieraden, grafmonumenten, drukwerk,enz.) Ons uitvaartcentrum leent zich uitstekend voor alle soorten plechtigheden met begrafenis of crematie.

Lees meer

Begrafenisonderneming in Schilde voor iedere levensovertuiging

Begrafenisonderneming Funeralis bij Brasschaat zal op empathische, betrokken en tevens professionele manier alles doen om de klanten een uitstekende service te bieden. Het uitvaartcentrum in Schilde biedt erg veel plek, is flexibel ingericht en het leent zich perfect voor verschillende soorten uitvaartplechtigheden met begrafenis of crematie. Zowel vrijzinnige burgerdiensten, katholieke diensten, boeddhistische diensten, als diensten met een andere persoonlijke levensovertuiging met begrafenis of crematie, kunnen in de afscheidsruimte georganiseerd worden. Onze hedendaagse en frisse aula heeft ruimte voor 120 à 200 mensen met daarbovenop een groot aantal supplementaire staanplaatsen. Alle nodige faciliteiten zijn aanwezig. De zaal beschikt over een prima geluidsinstallatie en de nodige aansluitingen voor elektronica.