Lees meer

Begrafenisonderneming bij Brecht

Funeralis: betrouwbare begrafenisondernemer bij Brecht met kennis van zaken

Funeralis is een zeer goede keuze als u een begrafenisondernemer zoekt. Begrafenisonderneming Funeralis heeft in (het noorden van) Antwerpen een gekende reputatie als innovatief en veelzijdig uitvaartbedrijf.

Funeralis is een gerenommeerd uitvaartcentrum met jarenlange ervaring (Funeralis bestaat al sinds 1997) in het organiseren van uitvaarten, begrafenissen, crematies… en de vele randzaken die bij een begrafenis in het algemeen komen kijken (kisten, urnen, bloemen, sieraden, grafmonumenten, drukwerk,enz.) Ons uitvaartcentrum leent zich uitstekend voor alle soorten plechtigheden met begrafenis of crematie.

Lees meer

Begrafenisonderneming in Schilde voor verschillende levensovertuigingen

Funeralis bij Brecht zal op een betrokken, empathische en tevens professionele manier al het mogelijke bewerkstelligen om de klanten een uitstekende service te bieden. Funeralis beschikt over een uitgebreid uitvaartcentrum bij Brecht met een aula voor plechtigheden voor iedere levensbeschouwing. Zowel vrijzinnige burgerdiensten, katholieke diensten, boeddhistische diensten, als plechtigheden met een andere persoonlijke levensovertuiging met begrafenis of crematie, kunnen in onze afscheidsruimte plaatsvinden. De aula van Funeralis beschikt standaard over 120 stoelen, maar dat kan vermeerderd worden tot 200 stoelen. Daarenboven zijn er nog veel staanplaatsen. De aula heeft een zeer degelijke geluidsinstallatie, airco en verluchting.