Lees meer

Begrafenisondernemer bij Ekeren

Funeralis: betrouwbare begrafenisonderneming bij Ekeren met stielkennis

Funeralis is een zeer goede keuze indien u een begrafenisondernemer wenst. Funeralis heeft in (het noorden van) Antwerpen een gekende reputatie als innovatief en veelzijdig uitvaartbedrijf.

Funeralis is een gespecialiseerd uitvaartcentrum met jarenlange ervaring (Funeralis bestaat al sinds 1997) in het regelen van uitvaarten, begrafenissen, crematies… en de vele zaken die daarbij van toepassing zijn (urnen, kisten, grafmonumenten, sieraden, bloemen, drukwerk,…) Funeralis leent zich uitstekend voor alle soorten uitvaartplechtigheden met crematie of begrafenis.

Lees meer

Uitvaartonderneming in Schilde voor elke levensovertuiging

In de regio Antwerpen geniet Funeralis een prima reputatie omdat wij bij Funeralis er alles aan doen om onze klanten zo goed en volledig mogelijk van dienst te zijn. Funeralis beschikt over een groot uitvaartcentrum bij Ekeren met een mooie aula voor uitvaartplechtigheden naar ieders persoonlijke levensovertuiging. Zowel vrijzinnige diensten, boeddhistische diensten, katholieke diensten, als diensten met een andere persoonlijke levensovertuiging met begraving of crematie, kunnen in de afscheidsruimte georganiseerd worden. De aula van Funeralis beschikt standaard over 120 stoelen, maar dat kan uitgebreid worden tot 200 stoelen. Daarenboven zijn er nog veel staanplaatsen. De aula heeft een zeer degelijke geluidsinstallatie, airco en verluchting.