Lees meer

Begrafenisondernemer bij Malle

Funeralis: uitvaartondernemer bij Malle voor diverse begrafenissen

Funeralis is een zeer goede keuze als u een begrafenisondernemer wenst. Funeralis heeft in de regio Antwerpen een zeer goede reputatie als veelzijdig en innovatief uitvaartbedrijf.

Uitvaartonderneming Funeralis is een gerenommeerd uitvaartcentrum dat kan bogen op jaren ervaring (Funeralis bestaat al sinds 1997) in het organiseren van uitvaarten, begrafenissen, crematies… en de vele zaken die daarbij van toepassing zijn (urnen, kisten, bloemen, sieraden, grafmonumenten, drukwerk,enz.) Ons uitvaartcentrum leent zich perfect voor alle soorten plechtigheden met begrafenis of crematie.

Lees meer

Uitvaartonderneming in Schilde geschikt voor elke levensovertuiging

In de wijde omgeving van Antwerpen geniet begrafenisonderneming Funeralis een prima reputatie omdat wij bij Funeralis er alles aan doen om al onze klanten zo volledig mogelijk van dienst te zijn. Ons uitvaartcentrum in Schilde biedt meer dan voldoende plaats, is flexibel ingericht en leent zich uitstekend voor uiteenlopende types uitvaartplechtigheden met crematie of begrafenis. In de afscheidsruimte kunnen alle soorten plechtigheden plaatsvinden: katholieke diensten, vrijzinnige diensten, boeddhistische diensten en uitvaartplechtigheden met een andere persoonlijke overtuiging, enzovoort. Onze hedendaagse en mooie aula heeft ruimte voor 120 à 200 mensen met als extra een groot aantal supplementaire staanplaatsen. Alle faciliteiten zijn aanwezig. De zaal heeft een moderne geluidsinstallatie en de nodige aansluitingen voor elektronica.