Lees meer

Uitvaartcentrum bij Ranst

Funeralis: Begrafenisondernemer bij Ranst met stielkennis

Funeralis is een slimme keuze indien u een uitvaartondernemer zoekt. Begrafenisonderneming Funeralis heeft in de regio Antwerpen een uitstekende reputatie als veelzijdig en innovatief uitvaartbedrijf.

Uitvaartonderneming Funeralis is een gespecialiseerd uitvaartcentrum met jarenlange ervaring (Funeralis bestaat al sinds 1997) in het regelen van uitvaarten, begrafenissen, crematies… en de talloze zaken die bij een begrafenis in het algemeen van toepassing zijn (kisten, urnen, grafmonumenten, sieraden, bloemen, drukwerk,enz.) Funeralis leent zich uitstekend voor diverse soorten plechtigheden met begrafenis of crematie.

Lees meer

Uitvaartonderneming in Schilde geschikt voor verschillende levensovertuigingen

In de wijde omgeving van Antwerpen geniet begrafenisonderneming Funeralis een prima reputatie omdat wij er alles aan doen om al onze klanten zo volledig mogelijk te helpen. Ons uitvaartcentrum in Schilde biedt meer dan voldoende plaats, is flexibel ingericht en het leent zich perfect voor alle soorten uitvaartplechtigheden met crematie of begrafenis. In onze afscheidsruimte kunnen alle soorten plechtigheden plaatsvinden: katholieke diensten, boeddhistische diensten, vrijzinnige burgerdiensten en uitvaartplechtigheden met een andere persoonlijke overtuiging, enzovoort. Onze moderne en frisse aula heeft ruimte voor 120 à 200 personen met daarbovenop een groot aantal extra staanplaatsen. Alle nodige faciliteiten zijn aanwezig. De zaal beschikt over een prima geluidsinstallatie en aansluitingen voor elektronica.