Lees meer

Begrafenisonderneming bij Schilde

Funeralis: Uitvaartcentrum bij Schilde met kennis van zaken

Funeralis is een prima keuze als u een begrafenisondernemer wenst. Begrafenisonderneming Funeralis heeft in (het noorden van) Antwerpen een gekende reputatie als innovatief en veelzijdig uitvaartbedrijf.

Funeralis is een gespecialiseerd uitvaartcentrum dat kan bogen op jaren ervaring (Funeralis bestaat al sinds 1997) in het regelen van begrafenissen, uitvaarten, crematies… en de talloze zaken die daarbij van toepassing zijn (urnen, kisten, grafmonumenten, sieraden, bloemen, drukwerk,…) Ons uitvaartcentrum leent zich uitstekend voor alle soorten plechtigheden met begrafenis of crematie.

Lees meer

Uitvaartcentrum in Schilde voor verschillende levensovertuigingen

Begrafenisonderneming Funeralis bij Schilde zal op een betrokken, empathische en professionele manier al het mogelijke bewerkstelligen om de klanten een zeer goede service te verstrekken. Het uitvaartcentrum in Schilde biedt erg veel plek, is flexibel ingericht en het leent zich perfect voor verschillende soorten uitvaarten met crematie of begrafenis. Zowel vrijzinnige burgerdiensten, boeddhistische diensten, katholieke diensten, als diensten met een andere persoonlijke levensovertuiging met begraving of crematie, kunnen in deze afscheidsruimte ingericht worden. De aula van Funeralis beschikt standaard over 120 stoelen, maar dat kan uitgebreid worden tot 200 stoelen. Bovendien zijn er nog de nodige staanplaatsen. Onze aula heeft een zeer degelijke geluidsinstallatie, airco en verluchting.