Lees meer

Uitvaartcentrum bij Schoten

Funeralis: betrouwbare begrafenisondernemer bij Schoten voor perfect geregelde uitvaarten

Funeralis is een slimme keuze als u een begrafenisondernemer wenst. Begrafenisonderneming Funeralis heeft in de regio Antwerpen een gekende reputatie als innovatief en veelzijdig uitvaartbedrijf.

Uitvaartonderneming Funeralis is een gerenommeerd uitvaartcentrum dat kan bogen op jaren ervaring (actief sinds 1997) in het organiseren van uitvaarten, begrafenissen, crematies… en de talloze zaken die daarbij komen kijken (urnen, kisten, bloemen, sieraden, grafmonumenten, drukwerk,enz.) Ons uitvaartcentrum leent zich uitstekend voor diverse soorten plechtigheden met crematie of begrafenis.

Lees meer

Uitvaartcentrum in Schilde geschikt voor elke levensovertuiging

Funeralis bij Schoten zal op een betrokken, empathische en professionele wijze al het mogelijke bewerkstelligen om de klanten een uitstekende service te verstrekken. Funeralis heeft een groot uitvaartcentrum bij Schoten met een aula voor uitvaartplechtigheden voor iedere levensbeschouwing. Zowel vrijzinnige diensten, boeddhistische diensten, katholieke diensten, als plechtigheden met een andere persoonlijke levensovertuiging met begrafenis of crematie, kunnen in onze afscheidsruimte ingericht worden. Onze aula heeft standaard 120 stoelen, maar dit kan vermeerderd worden tot 200 stoelen. Daarenboven zijn er nog de nodige staanplaatsen. De aula heeft een zeer degelijke geluidsinstallatie, airco en verluchting.