Lees meer

Uitvaartcentrum bij Sint-Job-in-‘t-Goor

Funeralis: betrouwbare begrafenisondernemer bij Sint-Job-in-‘t-Goor voor diverse begrafenissen

Funeralis is een slimme keuze als u een uitvaartondernemer zoekt. Begrafenisonderneming Funeralis heeft in de regio Antwerpen een uitstekende reputatie als innovatief en veelzijdig uitvaartbedrijf.

Uitvaartonderneming Funeralis is een gerenommeerd uitvaartcentrum dat kan bogen op jaren ervaring (Funeralis bestaat al sinds 1997) in het organiseren van uitvaarten, begrafenissen, crematies… en de vele zaken die daarbij van toepassing zijn (urnen, kisten, grafmonumenten, sieraden, bloemen, drukwerk,enz.) Funeralis leent zich perfect voor diverse soorten uitvaartplechtigheden met begrafenis of crematie.

Lees meer

Begrafenisonderneming in Schilde voor iedere levensovertuiging

In de regio Antwerpen geniet onze begrafenisonderneming een prima reputatie omdat wij bij Funeralis er alles aan doen om al onze klanten en opdrachtgevers zo volledig mogelijk te helpen. Funeralis beschikt over een groot uitvaartcentrum bij Sint-Job-in-‘t-Goor met een aula voor plechtigheden voor iedere levensbeschouwing. Zowel vrijzinnige burgerdiensten, katholieke diensten, boeddhistische diensten, als uitvaartplechtigheden met een andere persoonlijke levensovertuiging met begrafenis of crematie, kunnen in de afscheidsruimte plaatsvinden. De aula van Funeralis beschikt standaard over 120 stoelen, maar dit kan vermeerderd worden tot 200 stoelen. Daarenboven zijn er nog veel staanplaatsen. Onze aula heeft een zeer degelijke geluidsinstallatie, airco en verluchting.