Lees meer

Begrafenisondernemer bij Wommelgem

Funeralis: ervaren uitvaartondernemer bij Wommelgem voor perfect geregelde uitvaarten

Als u op zoek bent naar een geschikte begrafenisonderneming om een begrafenis en alles daarrond te regelen van tot in de kleinste details, dan is begrafenisonderneming Funeralis bij Wommelgem, een prima keuze.

Uitvaartonderneming Funeralis is een gerenommeerd uitvaartcentrum met jarenlange ervaring (Funeralis bestaat al sinds 1997) in het organiseren van begrafenissen, uitvaarten, crematies… en de vele zaken die bij een begrafenis in het algemeen komen kijken (kisten, urnen, grafmonumenten, sieraden, bloemen, drukwerk,…) Ons uitvaartcentrum leent zich perfect voor alle soorten uitvaartplechtigheden met begrafenis of crematie.

Lees meer

Uitvaartcentrum in Schilde geschikt voor iedere levensovertuiging

In de wijde omgeving van Antwerpen geniet onze begrafenisonderneming terecht een puike reputatie omdat wij bij Funeralis er alles aan doen om al onze klanten zo goed en volledig mogelijk te helpen. Funeralis heeft een ruim uitvaartcentrum bij Wommelgem met een mooie aula voor uitvaartplechtigheden voor iedere levensbeschouwing. In de afscheidsruimte kunnen diverse diensten plaatsvinden: katholieke diensten, boeddhistische diensten, vrijzinnige burgerdiensten en alternatieve plechtigheden met een andere persoonlijke overtuiging, enzovoort. Onze moderne en mooie aula heeft ruimte voor 120 à 200 mensen met als extra een behoorlijk aantal supplementaire staanplaatsen. Alle faciliteiten zijn aanwezig. De zaal heeft een moderne geluidsinstallatie en de nodige aansluitingen voor elektronica.