Lees meer

Begrafenisonderneming bij Zandhoven

Funeralis: uitvaartondernemer bij Zandhoven uitvaarten naar wens

Als u op zoek bent naar een geschikte begrafenisonderneming om een begrafenis en alles daarrond in orde te brengen van tot in de kleinste details, is Funeralis bij Zandhoven, een goede optie.

Funeralis is een gerenommeerd uitvaartcentrum dat kan bogen op jaren ervaring (actief sinds 1997) in het organiseren van begrafenissen, uitvaarten, crematies… en de talloze zaken die bij een begrafenis in het algemeen komen kijken (urnen, kisten, bloemen, sieraden, grafmonumenten, drukwerk,…) Funeralis leent zich perfect voor diverse soorten uitvaartplechtigheden met crematie of begrafenis.

Lees meer

Uitvaartcentrum in Schilde geschikt voor verschillende levensovertuigingen

Begrafenisonderneming Funeralis bij Zandhoven zal op empathische, betrokken en tevens professionele manier al het mogelijke doen om de klanten een zeer goede dienstverlening te verstrekken. Het uitvaartcentrum in Schilde biedt erg veel plek, is slim en flexibel ingericht en leent zich perfect voor verschillende soorten uitvaarten met crematie of begrafenis. Zowel vrijzinnige burgerdiensten, katholieke diensten, boeddhistische diensten, als uitvaartplechtigheden met een andere persoonlijke levensovertuiging met begrafenis of crematie, kunnen in deze afscheidsruimte georganiseerd worden. Onze hedendaagse en frisse aula biedt plaats aan 120 à 200 mensen met daarbovenop een groot aantal extra staanplaatsen. Alle faciliteiten zijn aanwezig. De zaal heeft een moderne geluidsinstallatie en aansluitingen voor elektronica.