Lees meer

Begrafenisondernemer bij Zoersel

Funeralis: Begrafenisondernemer bij Zoersel met stielkennis

Als u een geschikte begrafenisonderneming zoekt om een uitvaart te regelen van A tot Z, is Funeralis bij Zoersel, een goede keuze.

Uitvaartonderneming Funeralis is een gespecialiseerd uitvaartcentrum dat kan bogen op jaren ervaring (actief sinds 1997) in het organiseren van begrafenissen, uitvaarten, crematies… en de vele randzaken die daarbij komen kijken (urnen, kisten, bloemen, sieraden, grafmonumenten, drukwerk,…) Ons uitvaartcentrum leent zich perfect voor alle soorten plechtigheden met crematie of begrafenis.

Lees meer

Begrafenisondernemer in Schilde voor verschillende levensovertuigingen

Funeralis bij Zoersel zal op een betrokken, empathische en professionele wijze alles bewerkstelligen om de klanten een uitstekende dienstverlening te verstrekken. Funeralis beschikt over een ruim uitvaartcentrum bij Zoersel met een mooie aula voor uitvaartplechtigheden naar ieders persoonlijke levensovertuiging. In onze afscheidsruimte kunnen diverse plechtigheden plaatsvinden: katholieke diensten, vrijzinnige diensten, boeddhistische diensten en alternatieve plechtigheden met een andere persoonlijke overtuiging, enz.. De aula van Funeralis beschikt standaard over 120 stoelen, maar dit kan vermeerderd worden tot 200 stoelen. Bovendien zijn er nog de nodige staanplaatsen. De aula heeft een zeer degelijke geluidsinstallatie, verluchting en airconditioning.