Kisten en urnen - Funeralis
Kisten en urnen - Begrafenisonderneming regio Antwerpen
Lees meer

Kisten en urnen

Kisten

Het uitzoeken van een geschikte kist is niet altijd even evident. Funeralis heeft een uitgebreid gamma aan voorbeelden van kisten.  Op die manier heeft u de mogelijkheid om u op voorhand al wat te oriënteren in het ruime aanbod. In alle prijscategorieën en in diverse materialen kunt u kisten verkrijgen (zie overzicht).

Naast de traditionele kisten en crematiekisten heeft Funeralis aandacht voor persoonlijke ontwerpen en speciale materialen. Wij besteden ook erg veel aandacht aan ecokisten. Daarin zijn we pionier in Antwerpen. Ons gamma bevat standaard heel wat mooie ontwerpen die volledig vervaardigd zijn uit natuurlijke materialen waarvoor geen enkele boom gekapt is. Ook iets meer opvallende kisten, die met een persoonlijke tekening te beschilderen zijn, hebben wij in ons assortiment.

Urnen

Als uitvaartbedrijf constateren wij dat urnen de laatste jaren steeds meer aan populariteit winnen. . Het is een persoonlijk gedenkteken waarin de as (of een deel van de as) van de overledene wordt bewaard.  Een urn kan vele vormen aannemen. Net als bij kisten zult u een grote waaier aan keuzemogelijkheden voorgeschoteld krijgen.

Het is aangewezen om u goed te oriënteren en om uit te zoeken wat u mooi vindt. U kunt dan de ideeën samen met vrienden/familie bespreken. Wij kunnen u, indien u dat wenst, u helpen te adviseren in het keuzeproces.

U kunt opteren voor een urn die past bij degene zoals hij of zij was. Of  u kunt u laten inspireren door de passies van de overledene, naar de vorm, kleur en materiaalsoort. Voorts kunt u rekening houden met de woonomgeving of interieur waarin de urn terechtkomt.

Een urn kan op vele plaatsen zijn plek krijgen. Om die reden is het van belang om na te denken over de toekomstige plaats van de urn. Speciale urnen die een symboliek of een bepaald gevoel uitbeelden zijn er ook.