Uitvaarten - Funeralis
Uitvaarten - Begrafenisonderneming regio Antwerpen
Lees meer

Uitvaarten

Bij een overlijden hoeft u enkel telefonisch een afspraak te maken.

Vervolgens komen wij tot bij u, maar u kunt uiteraard ook langskomen op bij Funeralis op afspraak of tijdens de openingsuren.

Wij zullen samen met u alles bespreken wat u wenst. We zullen alle nodige zaken regelen met de pastoor, het crematorium, de drukker van uw keuze, de gemeente enzovoort.

Wat de rouwbrieven en doodsprentjes betreft, hebben wij in onze eigen gespecialiseerde drukkerij een mooi gamma aan stijlvolle en moderne opties ter uwer beschikking. Dit zowel met als zonder foto.

Als gediplomeerd begrafenisondernemer zal Joeri De Waele instaan voor de persoonlijke begeleiding van de nabestaanden. Een tactvolle en heldere communicatie is daarbij essentieel. Joeri De Waele zal u wegwijs maken in alle zaken die komen kijken bij de regeling van een uitvaart. Hij zal u alle verschillende mogelijkheden voorleggen opdat u goed geïnformeerd de beste keuze zal kunnen maken.

Naast gediplomeerd begrafenisondernemer is Joeri De Waele ook erg bekwaam in de thanatopraxie. Dat is het toebrengen van tijdelijke bewaarzorgen waardoor het natuurlijke ontbindingsproces van het stoffelijke overschot tijdelijk wordt stopgezet. Joeri De Waele volbracht met succes een tweejarige cursus thanatopraxie, inclusief buitenlandse stages in Frankrijk en Canada. De techniek van de thanatopraxie is bijvoorbeeld erg nuttig bij internationaal transport van een overledene of bij een opbaring thuis.